Hozzászólások

Szeretettel várjuk látogatóink, korábbi és jelenlegi diákjaink, szülők hozzászólásait a honlappal vagy a kollégium életével kapcsolatban. Az elküldött hozzászólásokat néhány napon belül jóváhagyjuk, ezután jelennek csak meg a honlapon.

  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az ûrlapot beküldeni.

Kedves Mindenki!
Én 3,5 évet húztam le a "Szent Kolesz"-ban, életem eddigi legjobb évei voltak.. néha kicsit szigor, néha kicsit pontjutalom, de mindig tudtunk nevetni még a problémákon is, mert nem haragudtunk egymásra.. megítélésem szerint a kollégium történetének és fennállásának a legproblémásabb szobája voltunk, de azért vannak a szabályok, hogy megszegjük őket..:)
Norbi bácsi, aki mindig benne volt egy jó fociba, esetleg pingpongba.. Roni néni, akinek köszönhetően, ha csak egy kicsit is, de jobban érdekelt akkoriban a matek, mint azelőtt bármikor.. Kata néni, akit általában úgy lehetett felismerni már 30-40m-ről, hogy zörgött a kulcscsomó a kezében, esetleg a zsebében..:) a portások.. Éva néni, a legkedvesebb portásnéni a világon.. és végül János bácsi.. aki rengeteg minden megtanított az életről, a "bárcelónáról", és azt is megtanította, hogy milyen igaz barátnak lenni.. köszönöm, hogy beleírhattam magamat a kollégium életébe! (szó szerint!:D)

Köszönet ezért a honlapért mindenkinek, aki fáradozott vele! Jó volt feleleveníteni a régi szép kollégiumi idõket. Szinte "megtámadtak" az emlékek (gombócot érzek a torkomban és elszorul a szívem),ezek az ifjú-kori évek voltak a legszebbek: önfeledt nevetés, kirándulások,közös könyvmolyolások, éjszakai tiltott(mert inkább a szilenciumon kellett volna) tanulások a WC-n/paplan alatt:), focizás, hógolyózás, kézmûves foglalkozások, közös ünnepek éneklések...a végtelenségig sorolhatnám, de a legjellemzõbb szavak:SZERETETBEN EGYÜTT. Minden jót a jelenlegi és jövõbeli lakóknak és kitartást az õket nevelõknek!
Szeretettel: Hajni

Nem is rossz májer :D tetszik az oldal..

Kedves Nevelõk, diákok és mindenki aki ismeri a helyet!
Vörös Péter vagyok és éppen az esztergomi szeminárium géptermébõl írom ezt az emilt. Hogy mér osztom meg ezt veletek? Azért mert nagyon sok szerepe volt ennek a kollégiumnak abban hogy én most itt vagyok. Laci atya, Kata néni, Roni néni, Dóri néni, Norbi bácsi (és még itt kell megemlíteni Krisztián tanár urat és Zsófi t.nõt) megmutatták nekem és mindazok észrevehették, akik akár csak egy kis jóindulattal közeledtek feléjük hogy hogyan kell egyszerûen ám mégis nagyszerû kereszténynek lenni. Köszönet érte nekik és azért a sok fáradozásért hogy elviseltek minket! (aztért nekünk sem volt könnyû:) ) A diákoknak csak azt tudom mondani, hogy becsüljétek meg Õket, még akkor is, ha most még nem úgy tûnik, hogy a ti érdekeiteket szolgálják. (Jó, az lehet, hogy szeretik nézni a szilenciumon szenvedõ gyerekeket:)) A tisztelt nevelõknek pedig kitartás!
Imával és szeretettel: Peti

Szuper otlet volt a honlap,gratulalok a keszitoknek es a segitoknek! Nagyon jol nez ki,es minden informacio fent van,amire a leendo es mostani kollegistaknak szuksege lehet. Remelem hamarosan a hagyomanyos kepeket is digitalizalja valaki,es a 1999-2003-as evekbol is lesznet fent kepek.:)
Udvozlet Tonbridge Wellsbol,
(Toth) Melinda